Този сайт може да постави "бисквитки" във вашия компютър с цел да подобри вашето персонално посещение. Моля прочетете нашата политика за поверителност за да научите повече за бисквитките.

ФОТОЛОВ с Уъркшоп, с. Забърдо, 27-28 Октомври 2016

Уъркшоп Фотолов

(с тест на най-новата специализирана техника за фотолов на Pentax и Tamron)
 
Организатори:
Официално представителство на Pentax и Tamron, ВИП Трейдинг Дидживижън ООД
Ягд Щидел България ООД
vpetrov-photography.com
 
ПРОГРАМА:
Ден 1-ви: 27.10.2016
- 11.00 ч.-12.00 ч.: Настаняване в хотела
(хотелът е: Къща БГ Холивуд, с. Забърдо, община Чепеларе, област Смолян, регион Родопите,  
* за пътуващите с автомобил GPS координати:  N 41.784475    E 24.5901906 ) 
- 12.10 ч.: Получаване на пакетиран обяд, инструктаж, мерки за безопасност. Потегляне по пешеходен маршрут с цели:
- уточняване на избор обективи, оптика, тестване към камери и подготовка за следващият ден.
- по време на пътя се провежда лекция,  инструктаж и демонстрация на техники за снимки на диви животни;
- провеждат се практически демонстрации и обяснения за начин на работа през следващият ден на територията на ловното стопанство и техника на безопасност;
- тестване на оптика в реални условия и фотолов на диви кози.
- 19.00 ч.: Теоретична подготовка за снимките на следващия ден (запознаване с техниката, предоставена за тестове, уточнява се разпределение на техниката по позиции, разпределение на хората по коли, инструкции за безопасност и др.) 
- 20.30 ч.: Вечеря
 
Ден 2-ри: 28.10.2016
- 07.30 ч.: Закуска 
- 08.30 ч.: Отпътуване към ловното стопанство (пътуването е в колона и е на кратко растояние от хотела, където е настаняването)
 - 09.00 ч: Пристигане и тръгване към съответните позиции за снимки. Придвижването на територията на ловното стопанство е със специално предназначени и подготвени за това автомобили и с придружители от стопанството с оръжие ( включен обяд в пакети, на разположение за желаещите възможност за тестове на техника Pentax и Tamron, специално предназначена за фотолов.)
- 09:00 до 15:30 ч.: работа по тройки на указани позиции с ротации през няколко часа 
- 16.00 ч.: Отпътуване към центъра на с. Забърдо.
- 17.00 ч.: Край на програмата
 
!!! ВАЖНО: Всеки участник следва да е отлично екипиран и подготвен за целодневна работа на открито в различни метеорологични условия. Времето не можем да контролираме, но можем да бъде подготвени за тежки условия. Всеки участник следва да бъде облечен с топли дрехи, желателно камуфлаж, без ярки цветове и без аксесоари, които привличат внимание или издават шум при движение. Обувки, удобни и за сериозен терен. Шапка, раница и прочее в неярки цветове.
!!! Внимание: Моля, с особено внимание слушайте инструкциите и внимавайте за спазването на определените правила. С цел осигуряване на максимално добри позиции за снимане, ще се стремим да се доближим на възможно най-малка дистанция до животните. Някои от тях са опасни и непредсказуеми. Спазването на определените правила за безопасност е от особена важност за Вашето здраве и живот!
 
ЦЕНА:
390 лв  -  вкл. спане, храна, уъркшоп, наем автомобили и такси в ловно стопанство
(придвижването до с. Забърдо не е включено в цената и е ангажимент на всеки участник)
 
ПЛАЩАНЕ:
Авансово, по банков път – банкова сметка:
Първа инвестиционна банка
IBAN: BG57FINV915010BGN0E4QV
BIC: FINVBGSF
 
ЗАПИСВАНЕ:
Записването се осъществява след изпращане на потвърждение за извършен банков превод, вкл. трите имена и телефон за връзка на участника на имейл: tp@vip-digivision.bg
!!! ВАЖНО: Желателно е преди банковия превод, да се свържете с нас на тел. по-долу, за да получите потвърждение за налични свободни места
Срок за записване до: 17.10.2016
Тел. за информация: 0887 878989 и 0888 855409
 
Забележка:
Местата в групата са точно определени. В случай, че не бъдат осигурени необходимия брой участници, Фотоловът няма да се състои. Всички авансови плащания ще бъдат възстановени.

Към начало