Този сайт може да постави "бисквитки" във вашия компютър с цел да подобри вашето персонално посещение. Моля прочетете нашата политика за поверителност за да научите повече за бисквитките.

Анимационна снимка скоро ще бъде достъпна в приложението THETA

Нова функция, Animation Photo, която позволява едновременно снимане с RICOH THETA и камера за смартфон, ще бъде включена в приложението THETA за телефони. Заедно с тази функция е представен и държачът за смартфон RICOH THETA TO-1, специален държач, който помага да се правят анимационни снимки, и мекият калъф TS-3 с каишка, специфичен калъф, който позволява камерата да се носи на куката. ниво на рамото или врата.

1. Характеристики на новата функция Animation Photo *

Записвайте изображения едновременно с RICOH THETA и камерата на вашия смартфон и автоматично създавайте видео анимации.

Изображението, направено със смартфона, се използва като миниатюра и видеото може да се възпроизведе, като докоснете и задържите това изображение на устройства с iOS или като докоснете миниатюрата, както при стандартните видеоклипове на устройства с Android.

Записът е съвместим с всички модели от серията RICOH THETA, които включват основното приложение RICOH THETA.

Анимирани снимки могат лесно да се споделят дори с хора, които нямат приложението RICOH THETA.

* Актуализацията на версията на приложението, включително тази нова функция, е планирана да бъде налична в близко бъдеще.

2. Разширяване на гамата аксесоари THETA

Поставката за смартфон RICOH THETA TO-1 ви помага да правите анимирани снимки

Монтаж, който позволява RICOH THETA да бъде прикрепен към гърба на телефона ви, който може да се използва на калъфа на вашия смартфон.Този аксесоар може да се използва и като стойка за THETA камери, когато не е свързан към вашия телефон.

Мек калъф TS-3 с каишка

Калъф, специално проектиран за RICOH THETA * с вградена каишка, която позволява камерата да се носи на рамото или на нивото на врата.

Този калъф позволява камерата да се съхранява заедно с прикрепения аксесоар RICOH THETA Selfie Stick TM-2 или TM-3, което позволява на потребителите бързо да премахнат и използват камерата.

Към начало