Този сайт може да постави "бисквитки" във вашия компютър с цел да подобри вашето персонално посещение. Моля прочетете нашата политика за поверителност за да научите повече за бисквитките.

Нова оптика на Pentax и повече подробности за бъдещия референтен огледално-рефлексен APS-C

Въпреки че панаирът CP + беше отменен поради пандемията, членовете на отдела за продуктово планиране на PENTAX (ръководителят на отдела за продуктово планиране, Tetsuya Iwasaki, лицето, отговорно за развитието на новия APS-C рефлекс, Shigeru Wakashiro и Ръководител маркетинг, Хираку Каваучи) искаше да ни покаже в видеоконференция в стил интервю в YouTube, нови аспекти на гамата от модели, които са в процес на разработка, включително предстоящата цифрова огледална камера PENTAX и оптика за Full Frame и APS-C.

HD PENTAX-D FA * 85 mm F1.4ED SDM AW

Среден телесигнал с висока яркост, идеален за портретиране, с бързо реагиращ, тих SDM фокус, запечатан срещу вода и прах. Той включва три асферични лещи, предназначени да минимизират хроматичните аберации, доколкото е възможно, и вдлъбната предна леща за минимизиране на оптичното пречупване. Появата му на пазара е насрочена за това лято.

HD PENTAX-D FA 21mm Limited (denominación provisional)

Новият обектив от лимитирана серия, адаптиран към текущите разделителни способности на сензори с пълна рамка, с безшумен фокусиращ мотор, запечатан корпус и HD антибликово покритие. Според ръководителя на Pentax, „истинската му стойност се крие в способността му да откроява обектите на преден план и в същото време да създава красиво боке на заден план, улавяйки истинско усещане за дълбочина“. В момента в процес на разработка и прогноза за стартиране за 2021 г.

HD PENTAX-DA Star 16-50mm F2.8 (denominación provisional)

Мащабирането на серията Star с цялостен оптичен редизайн в сравнение с предшественика си. Той ще се предлага със запечатан корпус, оборудван с HD вътрешно покритие и PLM импулсен фокусен двигател, подходящ за видеозапис. В момента е в процес на разработка и прогноза за стартиране за 2021 г.

Водещ модел на APS-C формат

Тази камера, близка по производителност до K1, вече беше представена през септември по случай стогодишнината на Pentax и сега те разкриват нови функции, като визьор с увеличение 1.05X, нова пентапризма, джойстик на гърба или многофункционалната дръжка, в допълнение към подобренията в системите за снимане и автофокус. Планирано за стартиране преди края на годината.
 

Пътна карта на Pentax

Можете да видите пълния видеоклип тук или като кликнете върху изображението

 

Към начало