Този сайт може да постави "бисквитки" във вашия компютър с цел да подобри вашето персонално посещение. Моля прочетете нашата политика за поверителност за да научите повече за бисквитките.

Ricoh представя новото GR III Street Edition

RICOH IMAGING представя RICOH GR III Street Edition Special Limited Kit, състоящ се от този компактен фотоапарат с нов специален завършек, напомнящ на асфалт и набор от ексклузивни аксесоари. Предложение, което най-добре олицетворява ангажимента към уличната фотография.

GR III е най-новият модел от легендарната серия GR, който повече от 20 години се стреми към най-високо качество на изображението и лекота на използване. Благодарение на тези функции и специализирания дизайн, този високоефективен компактен фотоапарат се превърна в надежден инструмент за улична фотография. Това е причината за пускането на RICOH GR III Street Edition, което се отличава с метално сиво покритие и текстура, подобна на асфалт, заедно с оранжево-жълт пръстен за лещи.

Ограничен до само 3500 броя по целия свят, комплектът включва също компактен, свалящ се козирка и каишка за ръка от естествена кожа. И двете са проектирани изключително със стил, който допълва това издание. Но дори и без новия външен вид и далеч от улиците, GR III винаги предлага висококачествени изображения във всякакви ситуации от ежедневието.


Дизайнът на GR III Street Edition е ясен ангажимент към уличната фотография, изискващ най-високите технически характеристики, предлагани от този фотоапарат.

За да отрази грубия асфалт на улиците, корпусът на камерата е обработен с метално сиво покритие, с елегантно зърнеста текстура, създадена от многократното пръскане на капчици върху слоя, който покрива корпуса на камерата. Макар и гладка на външен вид, тази специална текстура спомага за подобряване на сцеплението на камерата. Впечатляващ оранжево-жълт пръстен за лещи подчертава уникалния дизайн.

Освен това, GR III Street Edition се доставя в специален лимитиран комплект с други ексклузивни аксесоари. Компактният, свалящ се козирка се отличава с идентично метално сиво покритие на корпуса. В горната част числото 28 е отпечатано в оранжево жълто, за да подчертае зрителния ъгъл на камерата, идеално за улична фотография. Каишката за ръка от тъмно сива естествена кожа с оранжево-жълто покритие допълва комплекта.

Чрез използването на новата функция "Full Press Snap" чрез LCD настройка затворът може да се активира с помощта на сензорния екран, като се отменя автофокусът и се фиксира фокусът на предварително зададеното разстояние за фокусиране на Snap. Това позволява максимална отзивчивост да улови неповторими моменти, което е същността на уличната фотография и допълнително подчертава изключителността на GR III в този клас. За да добавите финалния щрих, е проектиран оригинален екран за изключване, който включва логото на Street Edition, когато камерата е изключена.

Тази камера осигурява всички присъщи характеристики на GR III: бързина и лесна работа, заедно с високоефективно оборудване и перфектно качество на изображението, в изключително компактно и добре изградено тяло. Това прави камерата не само окончателен инструмент за отчитане и незабавна фотография, но и надежден спътник за всички, които искат да изнасят страстта си към фотографията всеки ден по улиците.

Наличност

Камерата RICOH GR III Street Edition в метално сиво е ограничена до 3500 броя по целия свят и ще бъде налична от втората половина на юли 2020 г.

RICOH GR III STREET EDITION SPECIAL LIMITED KIT включва:

Две акумулаторни батерии DB-110
GV-2 Външен визьор (SE)
Каишка за ръце от естествена кожа GS-2 (SE)
GN-1 оранжево-жълт пръстен (YO)

Към начало