Този сайт може да постави "бисквитки" във вашия компютър с цел да подобри вашето персонално посещение. Моля прочетете нашата политика за поверителност за да научите повече за бисквитките.

Ricoh стартира RICOH360 Tours в световен мащаб

Ricoh има удоволствието да обяви старта на RICOH360 Tours в световен мащаб. Тази платформа позволява обиколки с виртуална реалност, където всеки посетител може да види имот или място от разстояние. Ricoh разширява бизнеса си с 360-градусови услуги за управление на изображения извън Япония и САЩ, където е на разположение от няколко години. Ricoh има за цел да достигне до 300 000 потребители по целия свят до края на март 2023 г. Платформата може да бъде достъпна директно на www.ricohtours.com.

RICOH360 Tours е решение, което позволява на всички потребители на Ricoh Theta 360º камера и мобилното приложение Ricoh360 Tours лесно да създадат виртуална обиколка за няколко минути. Не са необходими специални умения или скъпо оборудване. Всички мениджъри на недвижими имоти или агенти ще спечелят в производителността, като предприемат висококачествени виртуални обиколки. Нараства търсенето на недвижими имоти, както и на други онлайн индустрии, и като използваме RICOH360 Tours, ще помогнем за решаването на социални проблеми и ще въведем нови начини на работа.

През 2013 г. Ricoh пусна първата в света 360-градусова камера, предназначена за потребителския пазар, Ricoh Theta. В челните редици на тази технология Ricoh разработи и предостави добавки, които разширяват функционалността на много модели и приложения. Що се отнася до услугите, решението за виртуална обиколка, наречено Theta360.biz, вече е достъпно в Япония и се използва в различни индустрии, включително продажби на превозни средства, хотели и училища. По-специално, в областта на недвижимите имоти, Ricoh подкрепя продажбите чрез оператори на уеб портали и компании за недвижими имоти. Това помага да се намалят досадни административни задачи за настройка и преглед на подробности за собствеността, като същевременно се работи безпроблемно със системи за управление на собствеността. Съвсем наскоро той внедри уникална технология за подобряване на изображението, базирана на AI, в своите услуги. Тази 360-градусова технология за обработка на изображения беше успешна и беше допълнително подобрена.

Към начало