Този сайт може да постави "бисквитки" във вашия компютър с цел да подобри вашето персонално посещение. Моля прочетете нашата политика за поверителност за да научите повече за бисквитките.

HD PENTAX-D FA ★ Сребърно издание

HD PENTAX-D FA ★ Сребърно издание:
Три обектива с ограничено издание от високоефективната серия Star за използване с цифрови огледални огледални фотоапарати с K-mount, проектирани да отговорят на търсенето на цветови вариации

 

HD PENTAX-D FA★ 70-200mmF2.8ED DC AW Silver Edition
HD PENTAX-D FA
70-200mmF2.8ED DC AW
Silver Edition

HD PENTAX-D FA★ 50mmF1.4 SDM AW Silver Edition
HD PENTAX-D FA
50mmF1.4 SDM AW
Silver Edition

HD PENTAX-D FA★ 85mmF1.4ED SDM AW Silver Edition
HD PENTAX-D FA
85mmF1.4ED SDM AW
Silver Edition


ТОКИО, 27 август 2020 г., ICRICOH COMPANY, LTD. и RICOH IMAGING COMPANY, LTD. имаме удоволствието да обявим пускането на три лещи HD PENTAX-D FA ★ Silver Edition. Тези модели със специално издание от най-модерната, високоефективна серия Star - предназначени за използване с цифрови огледални огледални фотоапарати PENTAX K-mount - ще бъдат достъпни в цял свят в ограничено количество от 600 единици за всеки модел.

PENTAX пуска сребърни модели с ограничено издание на своите водещи цифрови SLR камери, за да отговори на търсенето на по-ексклузивни инструменти за изображения. Трите нови лещи, които също ще бъдат пуснати като модели с ограничено издание, се отличават с ексклузивно, висококачествено сребърно оцветяване, идеално за най-добрата серия D FA ★. Продадените в миналото корпуси на камери с ограничена серия, включително PENTAX K-7 Limited Silver (пуснати на пазара през март 2010 г.) и PENTAX K-1 Limited Silver (пуснати на пазара през септември 2017 г.), са проектирани така, че да отговарят на сребърния цвят Limited- серийни лещи, придобили популярност с висококачествения си фин текстурен завършек. Подобно на серията Limited, тези нови обективи от серията Star имат сребърно покритие, идентично на цвета на корпусите на камерите в сребрист цвят, и предоставят на потребителите възможност за сребърен обектив, не само за подобряване на качеството на заснетите изображения, но също така за допълнително персонализиране на техния фотографски процес и стил на снимане.
Основни характеристики на лещите HD PENTAX-D FA ★ Silver Edition

• Висококачественото сребърно покритие на обектива оптимизира цветовата координация с корпусите на камерите от сребърно издание.
• На всеки обектив е даден уникален сериен номер, от 0000001 до 0000600, за да изрази допълнително своята изключителност.
• Лещите се предлагат в изключително проектирана кутия за продукти.

Забележка: Характеристиките и спецификациите на тези лещи са идентични с тези на стандартните модели.

 

Към начало