Този сайт може да постави "бисквитки" във вашия компютър с цел да подобри вашето персонално посещение. Моля прочетете нашата политика за поверителност за да научите повече за бисквитките.

PENTAX K-1 Mark II Silver Edition

Сребърен модел с ограничено издание на 35-милиметров пълнокадров цифров огледален фотоапарат високоефективен инструмент за изображения, позволяващ пълното творческо изразяванеRICOH GR III Street Edition Special Limited Kit

ТОКИО, 27 август 2020 г., ICRICOH COMPANY, LTD. и RICOH IMAGING COMPANY, LTD. имаме удоволствието да съобщим за пускането на PENTAX K-1 Mark II Silver Edition. Тази специална версия в сребърен цвят на водещия модел цифрови огледални огледални фотоапарати от серията PENTAX ще се предлага в ограничено количество от 1000 броя по целия свят.

Проектиран за потребители, които се интересуват особено от цвета и дизайна на своето фотографско оборудване, този модел с ограничено издание е разработен, за да подобри забавлението и удоволствието от притежаването на специална камера и да вдъхнови още по-активно участие във фотографския процес. Камерата разполага и с няколко черни части (бутон за освобождаване на затвора и гореща обувка), така че потребителите могат да се насладят на различни цветови комбинации със сменяеми лещи, както сребърни, така и черни на цвят.
Основни характеристики на PENTAX K-1 Mark II Silver Edition

• Корпусът на камерата и подвижният захват на батерията се отличават с висококачествено, фино текстурирано сребърно покритие, с изключителна сребърна значка SR, поставена в предната част на корпуса на камерата.
• Бутонът за освобождаване на затвора на камерата и горещата обувка, както и бутонът за освобождаване на затвора на дръжката на батерията, имат черни части, така че камерата е координирана или с черни, или със сребърни лещи.
• На всяка камера е даден уникален сериен номер, от 0000001 до 0001000, за да изрази допълнително нейната изключителност.
• Две ексклузивни батерии са включени в продуктовия пакет за едновременно захранване както на корпуса на камерата, така и на дръжката на батерията.
• Тази специална камера и нейните аксесоари се предлагат в изключително проектирана кутия за продукти.
• Корпусът на камерата се предлага с предварително инсталирана най-новата версия на фърмуера.


Забележка: Характеристиките и спецификациите на корпуса на камерата са идентични с тези на стандартния модел, с изключение на фърмуера.

Към начало